Fil Nevil pomoćni trener Valensije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fil Nevil pomoćni trener Valensije

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Fil Nevil postavljen je za pomoćnog trenera Valensije, saopštio je danas taj španski klub.

Nevil (38) je bio u stručnom štabu Mančester junajteda kada je trener bio Dejvid Mojs, a napustio je Old Traford prošlog aprila kada je Mojs dobio otkaz i od tada je radio kao televizijski komentator.

"Fil ima velikog iskustva u takmičenjima na visokom nivou, ima znanje i vrednosti koje odgovaraju našem klubu i našoj filozofiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mi smo jak tim i želimo to da budemo. Uveren sam da će nam Nevil mnogo pomoći", rekao je trener Valensije Nuno Santo.

Nevil je u stručnom štabu Valensije zamenio sunarodnika Jana Katroa, koji će biti član stručnog štaba Njukasla kod trenera Stiva Meklarena.

Nevil je 10 godina igrao za Mančester junajted i za to vreme odigrao je 386 utakmica i postigao osam golova. Sa Junajtedom je osvojio šest titula Premijer lige, po tri FA kupa i Komjuniti Šilda, Ligu šampiona i Intekontinentalni kup.

Karijeru je završio u Evertonu, za koji je igrao od 2005. do 2013. godine i odigrao 303 utakmice i postigao pet golova.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je 59 utakmica.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Fil Nevil pomoćni trener Valensije

Izvor: Akter, 28.Jun.2015

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Fil Nevil postavljen je za pomoćnog trenera Valensije, saopštio je danas taj španski klub..Nevil (38) je bio u stručnom štabu Mančester junajteda kada je trener bio Dejvid Mojs, a napustio je Old Traford prošlog aprila kada je Mojs dobio otkaz i od tada...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.