Festival promašenih penala: Čukarički siguran – IMT postigao prvi gol u Superligi

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 20:56

Festival promašenih penala: Čukarički siguran – IMT postigao prvi gol u Superligi

I zvanično je počela nova sezona u srpskom nacionalnom fudbalskom šampionatu.

Bilo je drame oko datuma kog će i zvanično fudbal u Srbiji početi, ali je u subotu 29. jula svaki ljubitelj tog sporta i mogao da uživa.

Čukarički je na Banovom Brdu dočekao niški Radnički i pobedio minimalnim rezultatom 1:0.

Već u 9. minutu dosuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je penal za domaći sastav, odgovornost je preuzeo Stefan Tomović i jedanaesterac loše izveo, pa je Dimitrije Stevanović uspeo da odbrani taj pokušaj.

Ostalo je 0:0 i potom u 30. minutu Radnički Niš dobija penal, ali Saša Marković pogađa prečku! Dva penala u prvih pola sata, a golova nula.

Tim rezultatom je završeno prvo poluvreme, da bi već na startu drugog Čukarički poveo preko Muhameda Badamosija koji je u 52. minutu postigao pogodak.

Za konačnih 2:0 postarao se Ibrahima Endiaj koji je u 91. minutu zatresao mrežu Radničkog i osigurao Čukaričkom tri boda.

IMT je poražen u Subotici od Spartaka rezultatom 2:1, ali će ovaj meč oni dugo pamtiti jer su na njemu postigli prvi gol u istoriji kluba u Superligi Srbije.

Oni su poveli već u 15. minutu kada je jedanaesterac u gol pretvorio Luković, a kako je sve izgledalo vidite i sami.

U nastavku susreta videli smo preokret Spartaka. Aleksa Đurasović je u 43. minutu postigao pogodak za izjednačenje i sa tim rezultatom se i otišlo na veliki odmor.

Srđan Hristić je u 63. minutu utakmice postigao i drugi gol i doneo preokret i pobedu Spartaku pred svojim navijačima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Nula" Voždovca i Javora

Izvor: B92, 29.Jul.2023

Fudbaleri Voždovca i Javora odigrali su meč bez golova...I zvanično je počela nova sezona u srpskom nacionalnom fudbalskom šampionatu...Bilo je drame oko datuma kog će i zvanično fudbal u Srbiji početi, ali je u subotu 29. jula svaki ljubitelj tog sporta i mogao da uživa...Spektakularno su odigrali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.