Fernandes selektor Japana

Izvor: B92, 12.Avg.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fernandes selektor Japana

Trener Betisa Viktor Fernandes zameniće Takešija Okadu na mestu selektora fudbalske reprezentacije Japana, preneli su japanski mediji.

Japanski list Sports Nipon naveo je da će 49-godišnji Viktor Fernandes zameniti Okadu, koji je predvodio reprezentaciju Japana do osmine finala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Fernandes se, navodno, dogovorio sa Fudbalskim savezom Japana, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovora sa tehničkim direktorom te organizacije Hiromijem Harom.

Španski stručnjak je u karijeri trenirao Saragosu, sa kojom je osvojio Kup kralja i Kup pobednika kupova, Seltu, Tenerife i Porto, sa kojim je trijumfovao u interkontinentalnom kupu 2004. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.