Ferguson učio od Džarovskog

Izvor: S media, 21.Jan.2011, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson "učio" od Džarovskog

Fudbaler Mančester Junajteda, Rafael Da Silva, izbegao je dodatnu suspenziju zbog nedoličnog ponašanja u susretu sa Totenhemom.

Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske kaznila je Brazilca novčano u iznosu od 8.000 funti i upozorenjem, jer se posle isključenja u pomenutom susretu uneo u lice sudiji Majku Dinu, nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njegovom odlukom.

Da Silva je naknadno uputio izvinjenje Dinu, što je Aoscijacija najverovatnije uzela u obzir pa će propustiti samo sutrašnju utakmicu sa Birmingemom.

Fuler menja Benta

Provereni napadač u Stouku

Bentu prete smrću zbog transfera

Ovakva odluka naišla je na odobravanje menadžera Aleksa Fergusona, koji smatra da Da Silva nije ni trebalo da dobije drugi žuti karton zbog starta nad Asu-Ekotom, nazvavši takvu odluku sudije Majka Dina nagorom proteklog vikenda.

Škotski stručnjak je uspeo i da se našali rekavši da je pronašao najbezbolniji način za prevazilaženje ove situacije.

- Mogao bih veoma lako da ih zamenim, niko ne bi primetio. Verovatno imaju isti DNK. Možda nije Rafael dobio dva žuta kartona. Jednog dana jedan brat bi mogao da igra u prvom poluvremenu, a drugi u drugom poluvremenu - rekao je Ferguson u stilu Velibora Džarovskog.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.