Ferencvaroš u istom danu predstavio Stankovića i realizovao istorijski transfer

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 20:29

Ferencvaroš u istom danu predstavio Stankovića i realizovao "istorijski" transfer

Fudbalski klub Ferencvaroš od danas i zvanično ima novog trenera, Dejana Stankovića, a u isto vreme je potvrdio prodaju jednog od najtalentovanjih fudbalera.

U pitanju je Kristijan Listeš (18) koji je potpisao za Ajntraht ali će se tom klubu staviti na raspolaganje tek narednog leta.

Prema navodima mađarskih medija, Ferencvaroš će od prodaje Listeša zaraditi deset miliona evra i to je rekordan iznos za klub kada je reč o izlaznim transferima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U međuvremenu, navijačima se putem zvaničnog sajta obratio Stanković.

"Fradisti, obraćam vam se punog srca. Ono što mogu da vam obećam je lojalnost, poštovanje i da nikada nećemo odustati. Nikada odustati", poručio je Stanković.

Sa sobom je poveo i deo stručnog štaba koji ga je pratio i u Zvezdi, Nenad Sakić i Leandro de Almeida biće mu glavni pomoćnici, kondicioni trener je Federiko Panonćini, i analitičar je Vinćenco Saso.

Stanković je, podsetimo, prethodne sezone vodio Sampdoriju u Seriji A međutim nije uspeo da je spase najgoreg scenarija.

Ekipu iz Đenove će u društvo najboljih pokušati da vrati Andrea Pirlo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.