FUDBALSKI SAVEZ DUGUJE PUTOVANJE MARIJI ŠERIFOVIĆ! Dobila NERVNI SLOM, ispričala DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 21:36

FUDBALSKI SAVEZ DUGUJE PUTOVANJE MARIJI ŠERIFOVIĆ! Dobila NERVNI SLOM, ispričala DETALJE

Katar 2022.

Popularna pevačica i članica žirija "Zvezde Granda", Marija Šerifović nasmejala je sve kada je progovorila o Svetskom prvenstvu koje se održava u Katru, pa je otkrila šta planira da uradi zbog fudbalera.

Naime, obzirom na to da Šerifovićeva bodri Srbiju na utakmicama, jedva čeka da vidi šta će biti kada budu igrali sa Švajcarskom.

Popularna pevačica se na društvenoj mreži Instagram obratila svima i otkrila šta će uraditi ako fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije dođu do pobede.

Marija Šerifović se snimala sa filterom u karnevalskom kostimu i poslala jasnu poruku.

- Za ovaj nervni slom mi Fudbalski savez dođe put na karneval. Još ako pobede u petak - možda obučem i kostim! Na golo telo, razume se - napisala je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.