Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALSKE ZVEZDE VIDELE MAJSTORIJU: ‘Makazice’ koje su oduševile Evropu (VIDEO)

Jučerašnji dan obeležila je majstorija Dina Eštona, bivšeg igrača Vest Hema koji se profesionalnim fudbalom ne bavi već sedam godina.

U humanitarnom meču Marka Nobla koji je organizovao duel između prvog tima Vest Hema i nekadašnjih zvezda ovog kluba, viđen je jedan spektakularan pogodak.
Din Ešton bio je strelac pogotka popularnim ‘makazicama’, koji je izazvao salve aplauza navijača ‘čekićara’ na ‘Apton parku’, posebno ako se ima u vidu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbalom ne bavi već sedam godina unazad.
Rio i Anton Ferdinand, Kreg Belami, Stjuart Dauning, Karlton Kol, Bobi Zamora, Jusi Benajun i ostale zvezde mogle su samo da srdačno pozdrave Eštonov potez.

(Izvor: youtube / SportingMoments)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.