Izvor: Blic, 15.Jun.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBAL ZATVORIO CENTAR GRADA Sve do 20.00 izbegavajte OVE ulice, promene na sedam linija GSP

Zbog praćenja prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu na Trgu Nikole Pašića, gde je postavljen veliki video-bim, danas će do 20.00 (nije jasno zašto ne do 22.00 kada se igra derbi dana Španija - Portugal) biti zatvoren Trg Nikole Pašića na delu od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija, kao i Dečanska na delu od Trga Nikole Pašića do Teraziskog tunela.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog velikih gužvi širom prestonice Trg Nikole Pašića HITNO OTVOREN

Izvor: Blic, 15.Jun.2018

Zbog praćenja prenosa SP u fudbalu na Trgu Nikole Pašića, gde je postavljen veliki video-bim, bilo je planirano da sve do 20.00 bude zatvoren Trg Nikole Pašića na delu od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija, kao i Dečanska na delu od Trga Nikole Pašića do Teraziskog tunela. Međutim, zbog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.