FSS želi Antića!

Izvor: Večernje novosti, 25.Jun.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS želi Antića!

Naša kuća fudbala užurbano traži najbolje rešenje za naslednika Mladena Krstajića. Procenjuje se da je iskusni stručnjak savršen izbor u ovom trenutku FUDBALSKI savez Srbije užurbano traži novog selektora, a naslednik Mladena Krstajića bi mogao da bude - Radomir Antić (70). Čelnici FSS su posle sporazumnog raskida ugovora sa bivšim selektorom, posle debakla u kvalifikacijama za EP od Ukrajine >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (5:0), počeli da tragaju za idealnim rešenjem, čovekom punim iskustva i sa autoritetom.U prvi mah učinilo se da je dogovor pao sa Ljubišom Tumbakovićem, ali se već posle nekoliko dana ispostavilo da je negde zapelo u pregovorima, pa je počelo da se traži novo rešenje za funkciju na kojoj su od samostalnosti Srbije 2006. godine bila čak desetorica selektora.Izbor je ovih dana pao na Radomira Antića koji je, prema svim procenama, anketama i mišljenjima vodio nacionalni tim u vreme kada je on imao najviše poverenja navijača i kada su tribine bile krcate na utakmicama u Beogradu. Toje bilo u vreme kvalifikacija za Mundijal u Južnoafričkoj Republici.Pročitajte još Jokanović za "Novosti": Nek me ne guraju u lažne pričePodsetimo, Antić je fudbalsku reprezentaciju Srbije vodio od 20. avgusta 2008. do 15. septembra 2010. godine, kada je sa Dejanom Stankovićem i ostalima odveo "orlove" na Mundijal, sa kojeg smo se posle spleta okolnosti i poraza od Gane (0:1), pobede nad Nemačkom (1:0) i poraza od Australije (2:1) vratili već posle grupne faze kući.U ovako delikatnom momentu za nacionalni tim, možda je došla nova prilika da se Antić vrati na mesto na kojem je pažnju fudbalske Srbije držao više od dve godine na, do tada, najvišem nivou.BILANS ZA PAMĆENjERADOMIR Antiće za više od dve godine na selektorskoj klupi vodio Srbiju, od njene samostalnosti, na ukupno 28 utakmica i po tome je i dalje rekorder od svih deset trenera od 2006. godine do danas. Za to vreme su "orlovi" zabeležili 17 pobeda, tri remija i osam poraza.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radomir Antić novi selektor Srbije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2019

Fudbalski savez Srbije užurbano traži novog selektora, a naslednik Mladena Krstajića bi mogao da bude - Radomir Antić (70). Čelnici FSS su posle sporazumnog raskida ugovora sa bivšim selektorom, posle debakla u kvalifikacijama za EP od Ukrajine (5:0), počeli da tragaju za idealnim rešenjem, čovekom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.