FSS ukinuo Novom Pazaru zabranu registracije igrača

Izvor: SandzakPress.net, 07.Feb.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS ukinuo Novom Pazaru zabranu registracije igrača

Fudbalski savez Srbije (FSS) ukinuo je danas Novom Pazaru zabranu registracije novih igrača, navodi se u saopštenju Disciplinke komisije FSS dostavljenom pazarskom prvoligašu. “Odluka je doneta na osnovu zahteva Novog Pazara od 5. februara ove godine baziranog na rešenju Privrednog suda u Kraljevu, a potvrđenog rešenjem Privrednog Apelacionog suda u Beogradu”, stoji u saopštenju FSS. Inače, Novopazacima je prethodno na osnovu drugostepene odluke Apalacionog suda u Beogradu usvojen Unapred pripremljeni proces reorganizacije kluba. Takmičenje u Prvoj ligi Srbije biće nastavljeno 27. februara, kada Novi Pazar gostuje beogradskom Sinđeliću. (RTVNP)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanac Marzet: Spreman sam da pomognem Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 07.Feb.2019

Košarkaš Novog Pazara Aleks Marzet rekao je danas da je uzbuđen zbog predstojećeg debija u Košarkaškoj ligi Srbije i da je spreman da pomogne svom novom timu u nastavku sezone. “Biće zabavno. Tu sam da pomognem. Malo sam upoznao grad, gledao sam neke utakmice i video mnogo ljubitelja košarke...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.