FSS proglasio najbolje u 2019. godini, dilema nije bilo!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS proglasio najbolje u 2019. godini, dilema nije bilo!

Trener Bolonje Siniša Mihajlović i igrač Ajaksa Dušan Tadić izabrani su za najbolje u 2019. godini, objavio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Trener Bolonje Siniša Mihajlović i igrač Ajaksa Dušan Tadić izabrani su za najbolje u 2019. godini, objavio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

"Priznanje za trenera godine ide u ruke Siniše Mihajlovića, osobe koja u sebi ima DNK >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobednika. Jedan od retkih stručnjaka koji već godinama radi s uspehom u Seriji A, a da nije Italijan, ovoga puta nemoguće je učinio mogućim u Bolonji. Klub koji je bio praktično u ambisu i na putu ka Seriji B, poverio je spas srpskom treneru i sačuvao status", navodi se izmedju ostalog na sajtu Saveza.

Dodaje se da FSS nije imao dileme da pokaže poštovanje za sve ono što je Mihajlović uradio u godini na izmaku.

Kada je reč o Tadiću, FSS je naveo da je on jedan od najistaknutijih igrača u holandskom klubu, koji je prošle sezone došao do polufinala Lige šampiona.

"Lider slavnog amsterdamskog kluba vodio je 'kopljanike' kroz fantastično putovanje u Ligi šampiona, a fudbalski svet je danima prepričavao njegove bravure iz meča sa madridskim Realom, ali i duela sa Juventusom, Totenhemom... Golovi i pre svega asistencije, njegov su zaštitni znak, a zahvaljujući tim bravurama u velikoj meri, Ajaks je osvojio triplu krunu u Holandiji i Evropa mu se ponovo klanja", piše za Dušana Tadića.

FSS je naveo da koliko UEFA poštuje sve ono što je on ostvario govori i činjenica da je među 50 najboljih u Evropi i 30 u konkurenciji za nagradu Frans fudbala.

Priznanja najboljem treneru i igraču u 2019. godini biće uručena 20. decembra na svečanosti FSS-a u Narodnom pozorištu.

-

🏆 | Добитник најпрестижнијег признања Фудбалског савеза Србије „Златна лопта” за најбољег тренера у 2019. години је Синиша Михајловић. 🙌🇷🇸🦅#ZlatnaLoptaSrbije | #FSS@BfcOfficialPage @SerieA pic.twitter.com/rrW18iwQkU

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) November 26, 2019 -

🏆 | Добитник најпрестижнијег признања Фудбалског савеза Србије „Златна лопта” за најбољег играча у 2019. години је Душан Тадић. 👏🇷🇸🦅#ZlatnaLoptaSrbije | #FSS pic.twitter.com/uJ2ULhdQXs

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) November 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Siniša Mihajlović i Dušan Tadić dobili Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2019, 01:09

Godina je pri kraju, vreme je da se, po običaju, biraju najbolji u prethodnih 365 dana. Fudbalski savez Srbije tradicionalno dodeljuje svoju Zlatnu loptu, a danas je objavljeno da su laureati za 2019. godinu Siniša Mihajlović, kao najbolji trener i Dušan Tadić, kao najbolji igrač. Mihajlović u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.