FSS podelio nagrade, susret Karadžića i Džajića (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS podelio nagrade, susret Karadžića i Džajića (FOTO)

Fudbalski savez Srbije je na ceremoniji u beogradskom hotelu “Metropol” dodelio nagrade namenjene najboljem srpskom igraču i treneru u godini koja broji poslednje dane.
(FOTO: V. Marković)
Ono što Žurnalovom fotoreporteru nije promaklo to je susret predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića i predsednika FSS Tomislav Karadžić. Da li je to bio samo pozdrav ili pomirenje, vreme će pokazati.
Zlatna lopta” namenjena najboljem igraču pripala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je, kao i 2012. godine, Branislavu Ivanoviću. Kapiten “orlova” bio je glavni junak pobede Čelsija nad Benfikom 2:1 i osvajanja Evropa lige.
“Zlatna lopta” pripremljena najboljem srpskom treneru 2013. godine otišla je u ruke Ljubinka Drulovića, selektora omladinske reprezentacije Srbije koja se postala šampion Evrope na završnom turniru u Litvaniji.
Među nagrađenima na ovogodišnjoj svečanosti našao se i Savo Milošević. Direktoru nacionalnih selekcija pripalo je priznanje “Klub 100” koji nagrađuju UEFA i FSS, reprezentativcima koji su odigrali 100 i više mečeva za nacionalni tim.

Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

„Zlatna lopta” FSS Ivanoviću i Druloviću

Izvor: Politika, 27.Dec.2013

Kapiten naše fudbalske reprezentacije ponovio uspeh od prošle godine, ali zbog obaveza u Čelziju nije bio na ceremoniji dodele priznanja. – Miloševiću posebno priznanje..Dejan Stanković i Nemanja Vidić su po dva puta osvajali laskavo priznanje Fudbalskog saveza Srbiji, ali je kapitenu naše...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.