FSS objavio cene karata za Portugaliju i najavio promene u vrhu

Izvor: Blic, 21.Avg.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS objavio cene karata za Portugaliju i najavio promene u vrhu

Fudbalski savez Srbije objavio je cene ulaznica za meč protiv Portugalije u oktobru, a Odbor za hitna pitanja odlučio je na sednici u petak i da ograniči broj bivših sudija na izvršnim funkcijama.

Srbija će sledeću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrati 4. septembra u Novom Sadu protiv Jermenije, ali će se taj meč igrati bez prisustva publike zbog kazne UEFA posle incidenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u meču sa Albanijom.

Utakmica protiv Portugalije 11. oktobra na stadionu Partizana u Beogradu biće prva sledeća koju će reprezentacija igrati pred svojim navijačima. Ulaznice koštaju 400 dinara za sever i jug, 800 i 1.000 dinara za istok, i 1.000 i 1.200 dinara za zapad.

Odbor je u analizi stanja „u kompletnoj organizaciji" FSS-a usvojio predlog da se ograniči broj bivših sudija na izvršnim funkcijama u fudbalu. Stručna služba je tako dobila zadatak da sastavi predlog odluke koja će to regulisati.

Članovi Izvršnog odbora FSS će na sledećoj sednici dobiti predloge i zatim usvojiti odluku o kriterijumima za izbor članova najviših organa FSS u budućnosti.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.