FSS istražuje: Koji su to igrači bili toliko bezobrazni da slave blamažu po beogradskim kafanama?

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS istražuje: Koji su to igrači bili toliko bezobrazni da slave blamažu po beogradskim kafanama?

Čak 15 reprezentativaca krenulo je iz Ostrave svako svojim putem privatnim avionima

Fudbalski savez Srbije na čelu sa Savom Miloševićem, Slavišom Kokezom, te selektorom Radovanom Ćurčićem, pokrenuo je internu istragu kako bi bi se došlo do saznanja šta se sve događalo nakon utakmice u Ostravi. Javna je tajna da je čak 15 fudbalera selo u privatne avione i otišlo svako na svoju stranu, a šuška >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se i da su pojedinci otišli toliko daleko u svom bezobrazluku da su blamažu u Češkoj slavili po beogradskim kafanama.

Večernje novosti u današnjem broju bave se ovom temom:

"Prema našim saznanjima četvorica su odmah otišla u svoje inostrane klubove (Dmitrović, Stefan Mitrović, Ljajić i Kostić), šestorica su se domogla beogradskog aerodroma, ali su se odmah uputili svojim porodicama, dok je grupa koju su predvodili Vladimir Stojković, Aleksandar Mitrović, Luka Milivojević i Petar Škuletić iznajmila privatni avion kako bi pre svih ostalih bila u Beogradu. Nepotvrđene informacije kažu da je samo jedan od pomenute četvorice bio u jednoj beogradskoj kafani u blizini Beogradskog sajma. Ova vest je brzo došla do selektora Radovana Ćurčića i potpredsednika Sava Miloševića i njih dvojica ovih dana pokušavaju od pojedinih igrača koji su se oglušili o stroge norme ponašanja, da saznaju pravu istinu", pišu Novosti.

Od pomenutih fudbalera niko nije bio dostupan za komentar, a ni u FSS nisu bili posebno rečiti...

"Proveravamo šta se dogodilo", bio je kratak komentar Sava Miloševića.

Isti izvor navodi da je Vladimir Stojković platio 6.000 evra i sa Aleksandrom Mitrovićem, Lukom Milivojevićem i Petrom Škuletićem požurio privatnim avionom iz Ostrave za Beograd.

"Niko od pomenutog kvarteta nije odgovarao na poziv Novosti kako bi demantovao ili potvrdio informacije koje su prilično ukaljale ugled ionako poljuljane selekcije koja se obrukala u Češkoj".

U daljem tekstu se konstatuje da nema sumnje da će, posle interne istrage koju sprovodi FSS, neko od onih koji su na prizeman način iskoristili lični izbor i mogućnost da plate privatni avion i odu u kafanu, u noći kada je bilo bolje da se "pokrije ušima", na kraju platiti brisanjem sa spiska reprezentacije.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.