FSS i reprezentativci pružili podršku humanitarnoj akciji fondacije Magnet za ljubav

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS i reprezentativci pružili podršku humanitarnoj akciji fondacije "Magnet za ljubav"

Aktivnosti Fondacije usmerene su na prikupljanje novca za kupovinu uređaja za magnetnu rezonancu, specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, kao i dodatne opreme za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Fudbalski savez Srbije, shodno svojoj ulozi, važnosti, uticaju i društvenoj odgovornosti, uključio se u humanu misiju fondacije “Magnet za ljubav”.

U promotivnom spotu, koji upućuje apel za pomoć i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << podršku najmlađoj i najvažnijoj populaciji, nalaze se naši fudbalski internacionalci: Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Dušan Tadić, Aleksandar Kolarov, Zoran Tošić i predvodnik srpskog tima, selektor reprezentacije Slavoljub Muslin.

U Srbiji se svake godine prevremeno rodi između 6.500 i 8.000 beba. Zbog čestih zdravstvenih problema, ovim malim pacijentima potrebno je hitno lečenje. Nažalost, mnogi zdravstveni centri, među kojima je i Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, nemaju neophodnu opremu za dijagnostifikovanje zdravstvenih problema dece.

Fondaciju “Magnet za ljubav” osnovale su Kompanije MK Group i TDE Servises, a podržali privredni subjekti među kojima i NIS, kao i Vlada Vojvodine. Aktivnosti Fondacije usmerene su na prikupljanje novca za kupovinu uređaja za magnetnu rezonancu (MRI), prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, novorođenčadi, dece i omladine, kao i dodatne opreme za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Sopstvenim primerom i Fudbalski savez Srbije pozivama sve koji su u mogućnosti, da se pridruže humanitarnoj akciji i doniraju novčana sredstva u skladu sa mogućnostima. Sakupljena sredstva biće upotrebljena za kupovinu uređaja za magnetnu rezonancu, specijalnog inkubatora i dodatne opreme.

Žiro račun - AIK Banka A.D. Beograd

Dinarski račun 105-5555511-36

Devizni račun 105051012005555559

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS se priključio humanitarnoj akciji za pomoć lečenju dece

Izvor: Beta, 23.Mar.2017

Fudbalski savez Srbije uključio se u humanitarnu akciju fondacije "Magnet za ljubav", koja skuplja sredstva za kupovinu uredjaja za lečenje dece, i u tu svrhu snimljen je spot sa državnim reprezentativcima.U promotivnom spotu reprezentativci Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Dušan Tadić, Aleksandar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.