FSS doneo odluku o dopingu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Feb.2011, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS doneo odluku o dopingu


Fudbalski savez Srbije (FSS) je doneo odluku o sprovođenju doping kontrole u takmičenju Super lige i Kupa Srbije.
FSS će obaveštavati Antidoping agenciju Republike Srbije o kalendaru takmičenja i rasporedu odigravanja utakmica. Nadležni organ praviće raspored utakmica na kojima će se raditi doping kontrola, a to pravo imaće i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Antidoping agencije Republike Srbije.
Na osnovu pravila Evropske fudbalske unije (UEFA), doping kontroli biće podvrgnuta do dva igrača svakog kluba, a žrebom će se određivati i njihove zamene.
Žreb za doping kontrolu vršiće se u poluvremenu utakmica, uz prisustvo predstavnika klubova.
Klubovi su u obavezi da omoguće nesmetano sprovođenje doping kontrole i nadzor nad organizacijom u skladu sa podzakonskim aktima.
U Beogradu se u četvrtak, 24. februara održava seminar za lekare superligaških klubova.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Doping kontrola u Superligi i fudbalskom Kupu Srbije

Izvor: Blic, 17.Feb.2011

U cilju аdekvаtne definicije primene doping kontrole u domаćim tаkmičenjimа, kаo i njihovog totаlnog usklаđivаnjа sа prаvilimа UEFA, Fudbalski savez Srbije je usvojio Odluku o nаčinu orgаnizаcije sprovođenjа doping kontrole u Superligi i Kupu Srbije..."FS Srbije će prаvovremeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.