FSS: VIDIĆU SU OTVORENA VRATA AKO SE PREDOMISLI

Izvor: Kurir, 24.Okt.2011, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: VIDIĆU SU OTVORENA VRATA AKO SE PREDOMISLI

BEOGRAD - Fudbalski savez Srbije (FSS) ističe da je zahvalan Nemanji Vidiću na svemu što je uradio za nacionalni tim i da je dobrodošao nazad ako promeni odluku o povlačenju.

"Svojim ponašanjem, igrama, zalaganjem i odnosu ka dresu reprezentacije Nemanja Vidić je zaslužio i reči hvale i posebno mesto u istoriji ovog sporta naše zemlje. Poštujući njegovu odluku, želimo da naglasimo da vrata nacionalnog tima za

Vidića nisu zatvorena i bila bi nam izuzetna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čast i zadovoljstvo da u određenom trenutku, kada se i ako za to steknu uslovi, ponovo postane član najbolje reprezentacije", ističe se u saopštenju FSS.

Ukoliko do toga i ne dođe, FSS navodi da će se Vidiću, koji je zadužio sve u srpskom fudbalu, odužiti na adekvatan način.

Vidić je saopštio da se povlači iz nacionalnog tima, za koji je odigrao 56 utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.