FSS: Prihodi 38, a rashodi 35 miliona evra

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 19:45

FSS: Prihodi 38, a rashodi 35 miliona evra

Fudbalski savez Srbije (FSS) usvojio je na današnjoj sednici Skupštine u Staroj Pazovi finansijski izveštaj za prošlu godinu.

Po kome su su prihodi Saveza bili su 38, a rashodi 35 miliona evra.

"Ostvarena dobit iznosi tri miliona evra. Polovina dobiti biće usmerena na infrastrukturne projekte širom Srbije", navodi se u saopštenju FSS-a.

Drugoj redovnoj sednici Skupštine, u prostorijama Sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centra u Staroj Pazovi, prisustvovalo je 50 od 85 delegata Skupštine, a tom prilikom su i usvojene liste članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije.

Kako se navodi, Nadzorni odbor čine: predsednik Goran Jovanović, Saša Milivojević, Miloje Obradović, Pero Biočanin i Ljubiša Krstić.

U Odbor za sprovođenje izbora ušli su, kako je saopšteno, predsednik Stojan Radošević, Branko Nešić, Ratomir Babić, Dušan Tomić i Blagoje Milošević.

Za predsednika Disciplinske i etičke komisije imenovan je Ivan Nikolić, dok su članovi tog tela još Miroslav Perišić, Dragan Tomić, Milan Mijailović i Miraš Tomović.

U Komisiji za žalbe su Zoran Smajić (predsednik), Veljko Perović, Dejan Plamenac, Dragan Dragićević i Uroš Ambruš, dok je disciplinski inspektor FSS Miroslav Sever.

Posle Skupštine zasedao je i Izvršni odbor, koji je izglasao poverenje starom sazivu Sudijske komisije u sastavu Dejan Filipović (predsednik), članovi Nenad Đokić i Marko Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.