FS i Karadžić apeluju na fer plej

Izvor: Press, 06.Sep.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS i Karadžić apeluju na fer plej

Ove godine FIFA 18. put obeležava fer plej dan, u periodu kada se igraju utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope, od 1. do 9. septembra.

Ova inicijativa ima ličnu podršku predsednika FIFA Sepa Blatera, kaže se u saopštenju FŠ.

"Fer plej je od sušttinskog značaja za sport i za svakoga ko je uključen fudbalsku igru", izjavio je Karadžić.

On je naglasio potrebu negovanja pravih sportskih vrednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i neumornog rada na njihovoj promociji.

" Moramo da negujemo prave sportske vrednosti i neumorno radimo kako bi fair plej u našem sportu bio maksimalno poštovan. Apelujemo na sve ljubitelje fudbala u Srbiji da nam pomognu da na pravi način obeležmo FIFA fer plej dan", poručio je Karadžić dan uoči prijateljske utakmice između Srbije i Francuske, u nedelju od 20,45 sati na stadionu Partizana.
 




Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.