FS Srbije obezbedio redovna testiranja na koronavirus

Izvor: B92, 31.Jul.2020, 13:22

FS Srbije obezbedio redovna testiranja na koronavirus

Fudbalski savez Srbije obezbedio je redovna testiranja na koronavirus za igrače Prve lige Srbije i Superlige Srbije.

Zahvaljujući ministru poljoprivrede u Vladi Republike Srbije Branislavu Nedimoviću FS Srbije potpisao je sporazum o tehničkoj saradnji sa Direkcijom za nacionalne referentne laboratorije Ministarstva poljoprivrede sa ciljem da se na adekvatan način zaštiti zdravlje svih učesnika u takmičenjima Super i Prve lige Srbije (igrača, stručnih štabova, sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i delegata) u odnosu na epidemiju koronavirusa.

Testiranja će se vršiti periodično, odnosno na svake tri sedmice, ali i u drugim terminima u zavisnosti od potreba i konkretne situacije.

Osim toga sporazum predviđa da će biti omogućeno periodično testiranje reprezentativnih selekcija FSS i njihovih stručnih štabova, kao i radnih zajednica Fudbalskog saveza i Zajednice klubova koje su uključene u organizaciju profesionalnih fudbalskih takmičenja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.