Zakeroni selektor Japana do kraja Svetskog prvenstva 2014.

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jun.2012, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakeroni selektor Japana do kraja Svetskog prvenstva 2014.

Fudbalski savez Japana produžio je ugovor sa Albertom Zakeronijem, tako da će on ostati selektor do kraja Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

U saopštenju JFA navodi se, međutim, da bi ugovor mogao da bude skraćen ako se Japan ne plasira na Mundijal. Azijske kvalifikacije završavaju se u junu 2013. godine.
Japan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je prvi sa sedam bodova u Grupi B, pošto je ovog meseca u završnoj rundi takmičenja pobedio Oman sa 3:0, Jordan sa 6:0 i odigrao 1:1 sa Australijom.
JFA je saopštila i da je novi predsednik saveza Kunija Daini, pošto je dosadašnji Đunđi Ogura otišao u penziju.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Penzija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakeroni vodi Japan do 2014.

Izvor: B92, 24.Jun.2012

Fudbalski savez Japana (JFA) produžio je ugovor sa Albertom Zakeronijem, tako da će on ostati selektor do kraja Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine...U saopštenju JFA navodi se, međutim, da bi ugovor mogao da bude skraćen ako se Japan ne plasira na Mundijal. Azijske kvalifikacije završavaju...

Nastavak na B92...

Zakeroni na klupi Japana do kraja SP 2014.

Izvor: Blic, 25.Jun.2012, 13:45

Fudbalski savez Japana (JFA) produžio je ugovor sa Albertom Zakeronijem, tako da će on ostati selektor do kraja Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine. ..U saopštenju JFA navodi se, međutim, da bi ugovor mogao da bude skraćen ako se Japan ne plasira na Mundijal. Azijske kvalifikacije završavaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.