FRANS FUDBAL GA JE NOMINOVAO ZA TIM SNOVA: Evo šta o tome KAŽE Dragan Džajić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 18:07

FRANS FUDBAL GA JE NOMINOVAO ZA TIM SNOVA: Evo šta o tome KAŽE Dragan Džajić!

Zvezdina legenda u najelitnijem fudbalskom društvu.

Posle odluke Frans fudbala da ove sezone ne dodeljuje Zlatnu loptu, već da imenuje "tim snova" sačinjen od najboljih fudbalera u istoriji "najvažnije sporedne stvari na svetu", na listi nominovanih našlo se i ime treće Zvezdine zvezde Dragana Džajića.

Legendarni as crveno-belih bio je prijatno iznenađen ovakvom odlukom Frans fudbala, kao i da mu prija što je jedini fudbaler sa prostora bivše Jugoslavije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se našao na širem spisku.

– Jedno od najvećih priznanja koje sam dobio, velika je čast i zaista sam srećan zbog toga. U ogromnoj konkurenciji kvalitetnih fudbalera, ući u uži izbor, pogotovo posle ovoliko vremena po prestanku aktivne igračke karijere je pokazatelj da sam svojim igrama ostavio dubok trag, ne samo u našem, već i u svetskom fudbalu. Posebno mi imponuje činjenica da sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije koji se našao u ovom izboru. Priznanja mi nikada nisu bila cilj, uvek sam se trudio da odigram dobro i da tim za koji igram pobedi, ali zaista sam ponosan na činjenicu da je to prepoznato i da to još uvek ima težinu i vrednost. Lepo je biti u ovako prestižnom izboru i društvu - rekao je Dragan Džajić za sajt Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.