FOTOGALERIJA: Kolarov je ‘uplašio’ kamermana, a onda pozirao u stilu Balotelija (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGALERIJA: Kolarov je ‘uplašio’ kamermana, a onda pozirao u stilu Balotelija (FOTO)

Fudbalsku reprezentaciju Srbije samo čudo može da spreči od plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a veliko slavlje na Aviva areni snimili su naši fotoreporteri.

Hrabro! Junački! Šampionski! Srbiju sada samo jedna pobeda deli od plasmana na Svetsko prvenstvo. Branislav >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ivanović i drugari su posle mnogo godina pokazali karakter i pobedili do sada nesavladanog rivala Republiku Irsku i možda je ostavili i bez braža. Junak pobede ‘orlova’ bio je Aleksandar Kolarov, te ne čudi što je on bio u centru pažnje fotoreportera tokom slavlja. Prvo je posle gola ‘uplašio’ kamermana, a onda je u stilu Balotelija pokazao sve mišiće. Pocrvenelom Nikoli Maksimoviću je laknulo na srcu, a pojedini igrači su sa Aviva stadiona izašli bez majice i šorca, samo u gaćama. Evo kako je večeras bilo u Dablinu.
The post FOTOGALERIJA: Kolarov je ‘uplašio’ kamermana, a onda pozirao u stilu Balotelija (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NIJE SAMO PRESTIŽ: Evo koliko bi Srbija mogla da inkasira od plasmana na SP i učešća u Rusiji (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2017, 22:36

Fudbalsku reprezentaciju Srbije deli samo jedna pobeda od plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a to ne donosi samo prestiž, već milione dolara.. . Srbija je ponovo u euforiji, ‘orlovi’ su na pragu Mondijala, prvog velikog takmičenja još od Južne Afrike 2010. godine. Plasman na Svetsko prvenstvo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.