(FOTO) POL MERSON LOŠ PROGNOZNER: Sve što kaže ispadne drugačije

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) POL MERSON LOŠ PROGNOZNER: Sve što kaže ispadne drugačije

Bivši engleski fudbalski reprezentativac Pol Merson postao je predmet sprdnje na Ostrvu zbog pogrešnih prognoza utakmica.

Merson (47) je trenutno komentator Skaj sportsa. On u emisiji Soker saturdej često iznosi mišljenja i prognozira rezultate utakmica Premijer lige. Međutim, ne ide mu baš najbolje, jer su sve njegove prognoze uglavnom pogrešne.

Navijači Totenhema su zapisivali sve Mersonove prognoze za svaku utakmicu u dosadašnjem toku sezone u Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ligi. Oni su na osnovu toga napravili tabelu kako bi danas izgledao plasman timova da je Merson sve pogodio.

Prema njegovoj prognozi Čelsi bi trebalo da bude prvi na tabeli, a londonski klub je trenutno blizu ispadanja. Takođe, vodeći Lester prema prognozi Mersona trebalo bi da je deveti.

How the table would look if every single Paul Merson prediction was correct. pic.twitter.com/jXRFEpGUVq

Autor: Kurir sport,Foto: AP
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.