Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021, 21:20

FOTO: Fudbal se vratio u Humsku posle 405 dana

Konačno, huk navijača sa tribina Partizanovog stadiona

Ugođaj kakav se čekao. Tačno 405 dana. Toliko je prošlo od poslednjeg susreta Partizanovih fudbalera i Grobara u Humskoj. Još otkako je pristalice crno-belih razgalio Bibars Natho, pogotkom protiv Crvene zvezde vrednim plasmana u finale Kupa Srbije 2020. Otad – muk. Sve do ovog četvrtka i debija Parnog valjka u novoformiranoj Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konferencija.

Koliko su se navijači uželeli fudbala i igrači publike videlo se tokom zagrevanja. Već sat vremena pre prvog sudijskog zvižduka tribine su bile dobro popunjene. Makar koliko dozvoljava regulativa u borbi sa pandemijom virusa korona, zbog koje je i bilo onemogućeno prisustvo gledalaca u prethodnih 13 meseci i kusur.

Pozitivne vibracije, aplauzi, podrška... Krenulo je baš kako su Aleksandar Stanojević i njegovi puleni mogli da požele, međutim ubrzo se sa Istoka moglo čuti i nezadovoljstvo dela navijača radom uprave kluba otelotvoreno u dobro poznatom pokliču "Uprava napolje", što je, doduše u miksu s određenim povicima koji su imali političku konotaciju, izazvalo incidente na istoj tribini.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.