Izvor: Radio 021, 13.Jan.2020, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Bajatović donirao dresove malim fudbalerima sa Klise i Slane bare

Fudbalski klub Proleter organizovao je danas novogodišnje druženje kod svog stadiona, a direktor Srbijagasa Dušan Bajatović mladim fudbalerima iz ovog dela grada podelio je sportsku opremu.

Potpredsednik FK Proleter Darko Jevtić poručio je da Klisa postala deo grada koji je svima prirastao za srce, dodavši da je taj fudbalski klub zasnovan na svojim mlađim kategorijama u kojima trenira veliki broj dece.

"Ono što bih poželeo svima nama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jeste da se sportska infrastruktura poboljša, da jednog dana vratimo Superligu u ovaj deo grada, da se ne igra samo na 'Karađorđu', jer su Novom Sadu, osim tog stadiona, potrebna barem još dva stadiona koja će ispunjavati osnovne uslove za igranje evropskih utakmica", rekao je Jevtić.

Osim superligaša Proletera, na Slanoj bari utakmice igra i sedmostruki uzastopni državni prvak Rukometni klub Vojvodina. Predsednik ovog kluba Milan Đukić ukazao je na to da su crveno-beli rukometaši svoje uspehe započeli upravo prelaskom u halu "Slana bara".

"RK Vojvodina je svoje put uspeha započeo 2011. godine, zapravo onog momenta kada smo iz Spensa prešli u halu Slana bara. Svi ti uspesi su u proteklih sedam godina, a to uključuje i sedam vezanih titula šampiona države, vezani za halu Slana bara i ime ovog dela grada - Klise i Vidovdanskog naselja".

Današnji događaj na Klisi ujedno je i početak kampanje Socijalističke partije Srbije za izbore na proleće, a direktor Srbijagasa koji je ujedno i šef pokrajinskog odbora SPS Dušan Bajatović poručio je da su ovakvi potezi način da Srbija dobije još nekog Novaka Đokovića. On je borbu za nacionalno ujedinjenje istakao kao prioritet te partije pred predstojeće izbore u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji.

"Naš je zadatak da se nacionalno ujedinimo, da damo šansu onim političkim elitama i ljudima koji Srbiju mogu da sačuvaju ekonomski, prostorno i da je sačuvaju, koliko je to moguće, slobodnu i nezavisnu. U tom slučaju možemo da računamo da ćemo uz profesionalni imati i razvijen amaterski sport, da ćemo imati još nekog Novaka Đokovića", poručio je Bajatović.

 Događaju na stadionu Proletera prisustvovali su funkcioneri novosadskog i pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije, predstavnici gradske vlasti, predstavnici sportskih klubova iz ovog dela grada, ali i Fudbalskog kluba Vojvodine na čelu sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem.

Za građane ovog dela grada je kao novogodišnji poklon pripremljen pečeni vo, a porcije je između ostalih delio i sam Bajatović.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Bajatović donirao dresove malim fudbalerima sa Klise i Slane bare, građane pozvao na nacionalno jedinstvo

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2020

Fudbalski klub Proleter organizovao je danas novogodišnje druženje kod svog stadiona, a direktor Srbijagasa Dušan Bajatović mladim fudbalerima iz ovog dela grada podelio je sportsku opremu...Potpredsednik FK Proleter Darko Jevtić poručio je da Klisa postala deo grada koji je svima prirastao za...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.