Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2024, 06:59

FK Vojvodina slavi 110. rođendan; Zbiljić: Najteži posao revitalizacije kluba završen, nadamo se uspesima

Svakog 6. marta se okupljamo da se poklonimo generacijama koje su ostavile veliki trag, da učimo iz njihovih uspeha i neuspeha, da izvučemo pouke i primenimo ih u budućnosti. Mnogo je lepo danas biti navijač Vojvodine, biti deo uprave, biti Novosađanin. Želimo da uživamo u današnjem danu i da najavimo godine uspeha jer smo najteži posao revitalizacije kluba završili i sada predstoji probijanje sportskih rezultata. Nadam se uspesima u godinama koje dolaze", rekao je predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić za RTV pred početak Svečane akademije u čast 110 rođendana kluba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

USPEŠNIJIH IMA, DUGOVEČNIH TEŠKO: 110 rođendan velikana srpskog fudbala!

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2024

Veliki jubilej za novosadskog giganta. Stara dama iz Novog Sada, velika Vojvodina, slavi svoj 110. rođendan. Klub ponosno ističe svoju dugovečnost, istoriju i tradiciju, a na svojim društvenim mrežama su pozvali navijače da obeleže ovaj veliki događaj. Saopštenje kluba prenosimo u celosti. Fudbalski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.