Izvor: RTS, 06.Dec.2020, 15:24

FK Radnički: Zašto sudijska organizacija i FSS ne reaguju?

Fudbalsku klub Radnički iz Niša oglasio se saopštenjem u kojem otvoreno pita sudijsku organizaciju i Fudbalski savez Srbije zašto ne reaguju na očigledne greške.
Nišlije su posebno apostrofirale greške na prethodnoj utakmici protiv Vojvodine, nakon što je sudijski ekspert Zdravko Jokić na TV Arena rekao da su oštećeni u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dve situacije, što je doprinelo pobedi Novosađana 1:0.

"Eminentni stručnjak i član Uefe Zdravko Jokić rekao je da je Radnički oštećen jer je u 14. minutu utakmice postignuti gol iz ofsajda, kao i zbog nesviranja penala u 93. minutu, iako se vidi na snimku da je sudija Miloš Milanović bio udaljen oko dva metara i nije bio zaklonjen, tako da je mogao da lepo vidi spornu situaciju. Što nameće pitanje kako nije video?", piše u saopštenju Radničkog.
Da li je reč o namernim ili slučajnim greškama procenite sami, ističu iz Radničkog.
"Kako je moguće da sudija zbog toga što je dao žuti umesto crvenog kartona igraču na utakmici, koji je podigao nogu nad golmanom, bude kažnjen sa dve-tri utamice nesuđenja, a sudija sa ove utakmice nije doživeo takvu sudbinu".
Šta je radio posmatrač na utakmici Igor Paunović, koji je potvrdio da nije bilo ni penala, ni ofsajda na utakmici?
"Ovo nije prva ovakva utakmica, već je sličnih situacija bilo na poslednjih četiri-pet utakmica Radničkog. Svaka sudijska odluka treba da sa sobom nosi i odgovornost, ali dok to ne bude sveopšti princip najbolje je verovati samo svojim očima", poručuju iz Radničkog.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlije se oglasile saopštenjem zbog suđenja

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020

Fudbalski klub Radnički iz Niša izrazio je nezadovoljstvo sudjenjem u Super ligi i pitao sudijsku organizaciju i FSS zašto ne reaguju..."Ovo nije prva ovakva utakmica, već je sličnih situacija bilo na poslednjih četiri-pet utakmica Radničkog. Zato i pitamo sudijsku organizaciju i FSS zašto do...

Nastavak na Sportske.net...

Kao stvoreno za FSS - Potencijalnom selektoru prete otkazom u klubu!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2020, 11:24

Srpski trener nije zadovoljio ukuse vlasnika kluba, pa je po mnogima izvesno da se neće dugo zadržati...Vladan Milojević je na pragu otkaza...Srpski trener je posle poraza ovog vikenda protiv Damaka 4:3 na meti uprave kluba, posebno zbog činjenice da je Al Ahli vodio do 75. minuta sa 3:1, a podsetimo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.