FK  Jastrebac  iz Tešice krenuo sa pripremama

Izvor: Aleksinac.net, 05.Avg.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Jastrebac iz Tešice krenuo sa pripremama

Tešičani više ništa ne prepuštaju slučaju, nova pojačanja i novi stručnjak na čelu stručnog štaba za ulazak u viši rang takmičenja.

U toku prelaznog roka uprava kluba na čelu sa predsednikom Zoranom Maričićem nije sedela skrštenih ruku. Doveden je novi trener sa bogatom fudbalskom karijerom i veliki stručnjak Bojan Todorović - Čaklas.

Klub je u toku prelaznog roka napustio samo Stefan Đukić.

Velika pojačanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << u klubu su Nemanja Stojilković, Nikola Ganić i Dimitrije Stojadinović.

Od mladih igrača tu su Vedran Dinčić, Vladimir Stevanović, Darko i Uroš Cenić, Marko Jovanović i Ilija Stanojević.

Od iskusnih igrača tu su Dušan Bogosavljević, Andrija Dinčić, Nikola Cenić, Aleksandar Stanković, Filip Pantović, Dragomir Stanković, Uroš Milovanović, Nemanja Stanković i Stefan Pešić.

Nemanja Stojilković stigao je iz ekipe “Jedinstvo GVD” i veliko je pojačanje za klub.

Jedno od najvećih pojačanja je golman Dimitrije Stojadinović, povratnik u ekipi.

Sezone 2017/18 ekipa Jastrepca, na čelu sa kapitenom Milovanovićem i golmanom Stojadinovićem, bila je jedna od ekipa koja je primila najmanje golova u prvenstvu.

Tandem Milovanović i Stojadinović ponovo su zajedno uključujući i Bogosavljevića, A. Dinčića i N. Cenića koji predstavljaju pravi zid ispred gola  Jastrebca.

Sve čestitke jednom od najiskusnijih igrača, Dragomiru Stankoviću koji i u svojoj 36. godini pruža odlične partije.

Sve čestitke upravi i nadamo se uspehu!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.