FK JAVOR ISTUPIO IZ ZAJEDNICE SUPERLIGAŠA

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK JAVOR ISTUPIO IZ ZAJEDNICE SUPERLIGAŠA

BEOGRAD - Fudbalski klub Javor istupio je iz Zajednice superligaša: "Znali smo još pre dva-tri dana da će Javor istupiti iz Zajednice (superligaša), a sad su nam poslali zvaničan dopis", rekao je komesar za takmičenje Zajednice Branislav Delić...

On je dodao da to "nema veze" sa statusom Javora u Super ligi i da će klub iz Ivanjice nastaviti da se takmiči u najvišem rangu fudbalskog prvenstva Srbije.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Javora Dragomir Lazović posle utakmice sa Jagodinom u 8. kolu istakao je nezadovoljstvo suđenjem glavnog arbitra u tom meču Dejana Santrača i najavio da klub razmišlja o istupanju iz Zajednice superligaša.

On je potvrdio da je istupanje iz Zajednice prvoligaša zvanična odluka kluba.

Javor je u Jagodini poražen sa 1:0 i posle 8. kola nalazi se na 13. mestu na tabeli Super lige sa sedam bodova.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.