FK Čukarički:Trojica produžili ugovore, pojačanje iz Belgije

Izvor: RTS, 17.Jan.2020, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Čukarički:Trojica produžili ugovore, pojačanje iz Belgije

Fudbalski klub Čukarički produžio je ugovore sa trojicom prvotimaca - Darkom Puškarićem, Miladinom Stevanovićem i Milutinom Vidosavljevićem. Istovremeno, klub je doveo prvo "zimsko" pojačanje, pošto je iz belgijskog Mehelena stigao Milan Savić.
Kako se navodi, najstariji član prvog tima Puškarić potpisao je novi ugovor do leta 2021. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine, Stevanović je vernost Brđanima produžio do leta 2022, a Vidosavljević do 2023. godine.

Istovremeno, klub je doveo prvo "zimsko" pojačanje, pošto je iz belgijskog Mehelena stigao Milan Savić. Ovaj vezni fudbaler rođen je u Bijeljini, prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a potpisao je ugovor do leta 2023. godine.
Slobodan Tedić je u četvrtak otputovao u Mančester, gde će obaviti formalnosti oko potpisa ugovora sa šampionom Engleske Sitijem.
"To je samo protokolarna stvar, prema ranijem dogovoru otišao je na potpis ugovora sa Mančesterom, do leta ostaje na pozajmici u Čukaričkom. Potom Siti ima svoje planove za njega." naveo je sportsk direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević za klupski sajt.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čukarički: Trojica produžili ugovore, stiglo pojačanje iz Belgije

Izvor: B92, 17.Jan.2020

Fudbalski klub Čukarički produžio je ugovore sa trojicom prvotimaca - Darkom Puškarićem, Miladinom Stevanovićem i Milutinom Vidosavljevićem...Kako se navodi, najstariji član prvog tima Puškarić potpisao je novi ugovor do leta 2021. godine, Stevanović je vernost Brđanima produžio do leta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.