FIFA trofej Svetskog prvenstva stigao u Beograd

Izvor: Beta, 31.Mar.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA trofej Svetskog prvenstva stigao u Beograd

BEOGRAD, 31. marta 2010. (Beta) - Originalni FIFA trofej Svetskog fudbalskog prvenstva stigao je u sredu u Beograd u okviru svetske turneje tokom koje će obići 84 države.

Trofej Svetske fudbalske federacije (FIFA) će u Beogradu boraviti tri dana, a navijači će imati priliku da ga vide u petak, 2. aprila u Ekspo centru na Novom Beogradu.

Trofej je iz sedišta FIFA u Cirihu na turneju krenuo 21. septembra 2009. godine, a tokom 225 dana preći će ukupno 138.902 kilometara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA SP trofej u Beogradu

Izvor: B92, 31.Mar.2010

Originalni FIFA trofej Svetskog fudbalskog prvenstva stigao je u sredu u Beograd u okviru svetske turneje tokom koje će obići 84 države. .. Trofej Svetske fudbalske federacije (FIFA) će u Beogradu boraviti tri dana, a navijači će imati priliku da ga vide u petak, 2. aprila u Ekspo centru na Novom...

Nastavak na B92...

Trofej Svetskog prvenstva stigao u Beograd

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2010

Originalni FIFA trofej Svetskog fudbalskog prvenstva stigao je u sredu u Beograd u okviru svetske turneje tokom koje će obići 84 države.

Nastavak na Radio 021...

"Boginja" stigla na RTS

Izvor: RTS, 31.Mar.2010

Originalni FIFA trofej Svetskog fudbalskog prvenstva konačno stigao u Beograd. Popularna "boginja" u poseti glavnom gradu Srbije "prošetala" do Radio-televizije Srbije. Trofej će u Beogradu boraviti tri dana, a svi ljubitelji fudbala imaće šansu da ga vide 2. aprila u "Ekspo Centru"...Beograd je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.