FIFA suspendovala Mesija na četiri utakmice

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA suspendovala Mesija na četiri utakmice

Argentinski fudbaler Lionel Mesi propustiće naredne četiri utakmice reprezentacije nakon što mu je Disciplinska komisija Svetske fudbalske federacije (FIFA) izrekla kaznu zbog vredjanja pomoćnog sudije na meču protiv Čilea.

Mesi je na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Čilea, kako se navodi, vredjao pomoćnog sudiju, a nakon meča je odbio da se rukuje s njim. Argentina je u tom meču pobedila sa 1:0.

Fudbaler Barselone će na raspolaganju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nacionalnoj selekciji biti tek u poslednjem kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Mesi je kažnjen i novčano sa 10.000 švajcarskih franaka.

Argentina do kraja kvalifikacija igra protiv Bolivije, Urugvaja, Venecuele, Perua i Ekvadora.

Ta selekcija je trenutno treća u južnoameričkim kvalifikacijama za šampionat u Rusiji sa 22 boda. Drugoplasirani Urugvaj ima bod više, Kolumbija je do sada sakupila 21 bod, dok Ekvador i Čile imaju po 20.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.