FIFA pere ruke, Profesor pred novim angažmanom?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA "pere" ruke, "Profesor" pred novim angažmanom?

Francuski stručnjak nije siguran da li želi da se vrati svakodnevnom vođenju kluba.

Danas je uzdrman fudbalski svet, još jednom subjekat je bila glavna svetska kuća fudbala. Jedan od bivših čelnih ljudi u evropskom fudbalu, Mišel Platini, je uhapšen danas prepodne pod sumnjom da je lobirao za Katar u svrhu dobijanja sledeće organizacije Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenstva u fudbalu.

Prvenstvo 2022. godine od samog dodeljivanja domaćinstva prate raznorazne priče iza kulisa koje se tiču korupcije, ali i žrtava zbog nehumanih uslova za radnike na izgradnji stadiona.

Francuski mediji su plasirali sledeću vest, Arsen Venger bivši trener Arsenala i čovek koji je uzeo "godišnji" ove sezone se vraća u fudbalski svet i to upravo u FIFA-u.

Nije pomenuta funkcija koja mi je ponuđena, ali se napominje da je od velikog značaja i odgovornosti.

"Profesor" je u proteklom periodu bio povezivan sa povratkom pre svega u francuski fudbal, ali je navodno odbio pozive Liona i PSŽ-a. U međuvremenu radi kao analitičar na beIN SPORTS kanali koji je ogranak beIN Grupe, čija je vlasnička struktura iz Katara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.