FIFA kaznila FK Temišvar

Izvor: RTS, 04.Sep.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA kaznila FK Temišvar

Svetska fudbalska federacija naredila je Fudbalskom savezu Rumunije da oduzme šest bodova ekipi Temišvara jer je taj klub odbio da promeni boju dresova, saopšteno je iz sedišta FIFA. Fudbalski klub Temišvar sezonu je počeo u ljubičastim dresovima, iako mu je Arbitražni sportski sud  naložio da promeni boju dresova.
FIFA je u saopštenju zatražila od rumunskog fudbalskog saveza da ...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnik Temišvara gasi klub?

Izvor: B92, 04.Sep.2008

Fudbalskom klubu Temišvar oduzeto je šest bodova od strane rumunske fudbalske federacije...Vlasnicima Temišvara naređeno je da prestanu da koriste ime, boje i klupsku istoriju Politehnike, a odluka je donesena još 2006. godine u arbitražnom sportskom sudu. Međutim, oni su pristali da samo promene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.