Izvor: Blic, 19.Nov.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA: Slobodan Rajković može da igra za Tvente, ne i za Srbiju

Komisija za žalbe Meðunarodne fudbalske federacije (FIFA) donela je danas odluku prema kojoj prvotimac holandskog Tventea i mladi reprezentativac Srbije Slobodan Rajković može da igra za klub u narednom periodu, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

FIFA je najpre kaznila Rajkovića zabranom nastupa na svim reprezentativnim i klupskim utakmicama zbog pljuvanja omanskog sudije Abdulaha Al Hilalija nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmice poslednjeg kola grupne faze takmičenja na Olimpijskim igrama u Pekingu protiv Argentine.

FSS je, u saradnji sa advokatima Tventea i Rajkovićevog matičnog kluba Čelsija, podneo žalbu sa ciljem da se našem reprezentativcu ukine suspenzija.

Današnjom odlukuom Komisije za žalbe ostaje na snazi zabrana igranja Rajkovića za reprezentaciju Srbije na zvaničnim i prijateljskim utakmicama kao i novčana kazna u iznosu od 2.000 švajcarskih franaka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.