FELER: Boli poraz od Japana, moramo da se saberemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 11:44

FELER: Boli poraz od Japana, moramo da se saberemo

Reprezentacija u ozbiljnoj krizi.

Sportski direktor nemačke fudbalske reprezentacije Rudi Feler izjavio je danas da je razočaran porazom nacionalnog tima u prijateljskom meču od selekcije Japana, prenose nemački mediji. Japan je sinoć u Volfsburgu pobedio Nemačku 4:1. Nemačka je domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evropskog prvenstva naredne godine zbog čega igra samo prijateljske mečeve. Nemačka je na poslednjih pet mečeva zabeležila jedan remi i četiri poraza.

 - U šoku sam. Atmosfera je bila sjajna, publika je od početka bila na našoj strani. Ovakav poraz boli, on je zaslužen, ali ovo je sramota - rekao je Feler i odgovori ona pitanje da li se priprema smena selektora Nemačke Hansija Flika. - Moramo prvo da se saberemo. Pred nama je trening u nedelju, a onda meč protiv Francuske. Posle toga ćemo da analiziramo šta se dogodilo, razmislićemo šta ćemo da uradimo. Videćemo.

Flik je selektor Nemačke od 2021. On je na 25 utakmica ostvario 12 pobeda sa Nemačkom uz sedam remija i šest poraza.

 - Mislim da sam ja dobro rešenje za mesto selektora Nemačke. Razočarani smo, moramo da se probudimo svi mi koji radimo u nemačkom fudbalu. Vreme je da se trgnemo i da odigramo bolje protiv Francuske - zaključio je Flik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.