Evropske rane traže melem

Izvor: Glas javnosti, 25.Okt.2009, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropske rane traže melem

Fudbaleri Partizana pokušaće danas na gostovanju ekipi Rada (13.00) da zaleče sve evropske rane nastale novom blamažom, ovoga puta u susretu sa Brižom (0:2). Izdanje srpskog šampiona u Ligi Evrope po ko zna koji put je pokazalo da srpski klupski fudbal nije ni blizu evropskog nivoa, a današnje gostovanje na Banjici trebalo bi da pokaže imaju li crno-beli kvalitet da se izdignu iz celokupne situacije.

- Partizan je takav >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << klub u kojem nemate mnogo vremena ni da se radujete posle dobre igre protiv Jagodine niti da tugujete previše posle lošeg izdanja u susretu protiv Briža. Neophodno je da se što pre prebacimo na domaće prvenstvo i pokušamo da nastavimo u dobrom ritmu. Probaćemo protiv ekipe Rada da pokažemo svoj kvalitet i agresivno uđemo u meč, čime bismo pokazali da je ono u Belgiji bilo samo jedno slabo veče - kazao je Goran Stevanović, trener tima iz Humske, i otkrio da će biti promena u timu, najviše u odbrani, a sve zbog povreda i umora.

S druge strane, trener fudbalera Rada Marko Nikolić naglašava da njegova ekipa ulogu favorita prepušta aktuelnom šampionu, ali da se sigurno neće unapred predati, bez obzira na trenutnu krizu u kojoj se nalaze.

- U meč ulazimo sa velikim kadrovskim problemima. Zbog crvenog kartona na Banovom brdu u duelu protiv Čukaričkog izostaće kapiten Radomir Koković, kao i najbolji strelac ekipe Vladimir Jovančić. Respektujemo Partizan zbog kvaliteta i iskustva, ali ćemo se potruditi da pokažemo na terenu da sastav Rada poseduje potencijal - kaže Marko Nikolić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.