Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 14:31

Everton opet na udaru, nije jedini, borba za opstanak u PL dobija preokret!

Fudbalski klub Everton suočava se sa novom kaznom oduzimanja bodova! 
Nakon novih i strožih regulativa Premijer lige, Everton je ponovo u centru pažnje zbog kršenja finansijskog fer-pleja i sleduje mu novo oduzimanje bodova.
Evertonu je tokom sezone već oduzeto 10 bodova, zbog čega je 17. na tabeli sa 17 bodova, a da nije bilo kažnjavanja, „karamele“ bi bile 12. 
Ono što je sigurno, Everton će posle novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << oduzimanja bodova pasti u zonu ispadanja, pitaje je na koju poziciju, jer su ispod Luton sa 16, Barnli sa 12 i Šefild junajted sa devet bodova.
Osim Evertona, na udaru je i Notingem Forest kojem bi takođe mogli da budu oduzeti bodovi, što znači da i njima sleduje žestoka borba za opstanak. „Šumari“ su u ovom trenutku 15. sa 20 bodova.
Za sada nije poznato koliko će tačno bodova biti oduzeto „okrivljenim“, ali očekuje se da bude otkriveno u narednim danima. 
Sve u svemu, Forest i Everton će se sigurno boriti za opstanak do kraja sezone, a ovde bi mogli najviše da profitiraju Luton

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.