Euro2012: Džerard traži opreznost

Izvor: BKTV News, 17.Jun.2012, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euro2012: Džerard traži opreznost

Kapiten Engleske frustriran zbog velikog broja grešaka protiv Švedske
Nakon velikog broja prodatih lopti i nedostatka koncentracije protiv Švedske, kapiten Engleske Stiven Džerard traži od svojih saigrača traži da ’’stanu na loptu’’.
’’Tri lava’’ su pobedili Švedsku sa 3:2 napravivši veliki korak ka nok aut fazi Evropskog Prvenstva i Džerard veruje da iz toga može da se iskoristi dosta pozitinih stvari i da se pohvali borbeni duh.
Ali on ne veruje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da je trebalo biti toliko napeto pošto su Šveđani preokrenuli na 2-1 posle par grešaka Engleskih defanzivaca.
’’Pokazali smo da imamo karakter ali razočaralo me je da postoji osećaj da to nismo trebali da uradimo’’, rekao je kapiten Engleske.
’’Izgubili smo koncentraciju kod dva prekida i bili smo kažnjeni ali generalno mislim da smo bili dobri, moramo da ispeglamo greške kada se suočava sa elitnim timovima’’.
’’Idemo dalje i moramo da se suočimo sa tim greškama’’.
Runijev povratak
Engleska će za svoj finalni meč u grupnoj fazi protiv Ukrajine imati na raspolaganju i Vejna Runija koji je odradio kaznu zbog crvenog kartona protiv Crne Gore u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo pre osam meseci.
I Džerard se nada da će Engleska sada uz Runija biti sve bolja kako turnir ide dalje.
’’Runijev povratak je veliki bonus za nas i to će povećati naše opcije u napadu. Pre turnira sam rekao da je najbitnije da smo na pravom mestu kad se Vejn bude vratio i sada iz dve utakmice imamo četiri boda’’.
’’To je ogroman podsticaj za igrače, navijače, za vas ljude (medije) svi koji su povezani sa Engleskom znaju da se vraća naš glavni igrač. Vejn jedva čeka da se vrati, znate kakav je on, voli fudbal a do sada je šutirao loptu u svlačionici’’.
’’On stvarno ne može da sačeka da izađe na teren, videćete po njemu da je razočaran što nije igrao prve dve utakmice’’.
’’Nadam se da će tu frustraciju neigranja iskaliti na protivnicima i da ćemo svi profitirati od toga’’.
Kerolova zasluga
Danijel Velbek i Endi Kerol dobro su iskoristili neigranje Vejna Runija, obojica su postigli gol protiv Švedske.
Kvalitet Džerardovih centaršuteva došao je do izražaja kada je namestio gol Džoleonu Leskotu protiv Francuske i Endiju Kerolu protiv Švedske.
’’Veliki (Kerol) je izabran od strane menadžera da igra protiv Švedske i dogovor u svlačionici je bio da mu šaljemo centaršuteve na glavu. Ako visoko skačeš tamo vi morate da pošaljete dobar centaršut i veliki je postigao dobar gol glavom’’.
’’Ne postoji loši centaršutevi ali morate odati poštovanje Džoleonu i Endiju za njihovu dobru završnicu’’.
Budimir Vasilijević
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.