Englezi završili sezonu

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2020, 19:00

Englezi završili sezonu

Klubovi četvrte engleske fudbalske lige odlučili su da stave tačku na tekuću sezonu.

Klubovi četvrte engleske fudbalske lige - Lige Dva, izglasali su danas da se sezona završi zbog pandemije koronavirusa.

Kako su preneli britanski mediji, predstavnici 24 kluba su na sastanku sa čelnicima Engleske fudbalske lige jednoglasno doneli odluku da se sezona završi, da tri kluba odu u viši rang - Ligu Jedan, kao i da će biti odigran plej-of.

Iz Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dva neće ispasti nijedan klub u Nacionalnu ligu.

Te odluke moraće da odobri Engleska fudbalska liga i Fudbalski savez Engleske.

Za određivanje konačnog plasmana klubovi žele da koriste sistem koji uzima u obzir prosek osvojenih bodova kod kuće i na strani. Klubovi treće lige - Lige Jedan nisu postigli dogovor i ponovo će se sastati u ponedeljak.

Šest klubova je juče navelo da su žele da se odigraju preostale utakmice. Piterboro, Oksford, Sanderlend, Flitvud, Portsmut i Ipsvič su u zajedničkom saopštenju naveli da "ne žele da se sezona ukine niti da dozvole da kompjuter odlučuje o njihovoj fudbalskoj sudbini".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klubovi Lige 2 odlučili da se sezona završi

Izvor: B92, 15.Maj.2020

Klubovi četvrte engleske fudbalske lige - Lige 2, izglasali su danas da se sezona završi zbog pandemije koronavirusa...Kako su preneli britanski mediji, predstavnici 24 kluba su na sastanku sa čelnicima Engleske fudbalske lige jednoglasno doneli odluku da se sezona završi, da tri kluba odu u viši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.