Englezi: Butorović i Mamić među najluđima!

Izvor: Mondo, 08.Nov.2012, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi: Butorović i Mamić među najluđima!

Jedan engleski web sajt sastavio listu 10 najluđih predsednika klubova u Evropi. Zdravko Mamić kolo vodi, među deset i predsednik Vojvodine Ratko Butorović.

Engleski fudbalski portal "Who Ate all the Pies" (Ko je pojeo svu pitu) sastavio je listu najluđih čelnika fudbalskih klubova u Evropi.

Da, baš tako. Najluđih. U anketi je upotrebljena reč "insaine", što u prevodu znači najluđi.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvih 10, dvojica, nama, bliskih i vrlo poznatih ljudi. Prvi na listi je kontroverzni predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, a na šestoj poziciji je prvi čovek novosadske Vojvodine Ratko Butorović, koji svojim oblačenjem ispada iz svih mogućih klišea i uobičajenog odevanja predsednika klubova.

Za Zdravka Mamića piše da ga navijači Dinama nikako ne vole, da je on sinonim za skandale i da je "nestrpljiv i zastrašujući čovek koji je u svojoj eri zamenio čak 15 trenera".

"On se skida na aerodromu, više na novinare, vređa ih, napada svoje saradnike...Posebno je poznat zbog svoje besmrtne izjave da će kanal 'YouTube nabiti na k****'", piše portal.

Srebrnu medalju "ludosti" osvojio je predsednik Napolija Aurelio de Laurentis, za koga se podseća da je zakazivao konferencije za novinare na kojima je lagao o transferima igrače, a bronzana medalja je pripala nekadašnjem predsedniku Vimbldona Semu Amamu.

"Bio je neobičan u načinu rada. Jednom prilikom je zaključao Robija Erla u svlačionici i odbio je da ga pusti dok nije potpisao za Vimbldon. Kada je otišao u Kardif siti zjavio je da igraju orgazmični fudbal - druga ekipa zna da će da ga primi, ali ne zna ni kad, ni odakle", piše portal.

Za Ratka Butorovića stoji samo jedna rečenica:

"Oh, Bože, samo ga pogledajte".

Na listi su i Lućano Gauci iz Peruđe, Ken Bejts iz Čelsija, Mauricio Zamparini iz Palerma, Aldo Spineli (Livorno), Džordž Rejnolds iz Darlingtona i Ken Ričardson iz Donkastera.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mamić „najluđi” predsednik, Butorović u vrhu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Nov.2012

Englezi po tradiciji prave izbore za sve i svašta, pa je red došao i na poredak „najluđih predsednika“ fudbalskih klubova.. Na listi desetorice najkapricioznijih u izboru sajta www.whoateallthepies.tv čast Srbije odbranio je Ratko Butorović. Predsednik Vojvodine postavljen je na šesto mesto,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.