Engleska je ispala, ali Rozi i dalje navija

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2014, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleska je ispala, ali Rozi i dalje navija

Sudbina engleske fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Brazilu odavno je zapečaćena... Stiven Džerard, Vejn Runi i drugovi nisu pokazali ništa na terenu, ali je zato njihova navijačica Rozi Džons pokazala sve.

Kako je i sama Rozi Engleskinja mi, evo, predlažemo da ovu zemlju na svim budućim takmičenjima predstavljaju takve igračice (sa dresovima kakvi su na fotografijama, ili bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njih, izbor da bude slobodan), a ne ovi gorepomenuti sa po dve leve noge. Teško da će se neki fudbaler buniti da igra protiv jedne Rozi i njenih drugarica, bez obzira što to baš i nije po pravilima...

 

Rozi Džons

Evo, ovakve faulove treba praviti

Briga o higijeni na nivou - tuširanje posle utakmice

 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.