Izvor: Piplmetar.rs, 26.Sep.2022, 16:31

Engleska ispala, Kejn kaže „bez panike“!

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn istakao je da navijači ne bi trebalo da paniče zbog loših rezultata nacionalnog tima uoči Mundijala u Kataru.
Englezi su pre dva dana izgubili od Italije sa 1:0 u Milanu i ispali u B diviziju Lige nacija.
Tamošnja javnost je uznemirena pred Svetsko prvenstvo, a Kejn je pokušao da umiri naciju.
„Mi ne paničimo, znamo da moramo da napredujemo. Naravno da razumem frustraciju navijača. Bio sam navijač Engleske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << a to sam i dalje. Ako budemo imali dobar turnir, nisam siguran da li će ljudi biti zabrinuti zbog rezultata od letos. Znam da moramo da se popravimo“, rekao je Kejn.
Engleska će poslednji meč u Ligi nacija odigrati u večeras na „Vembliju“ protiv Nemačke. Ovaj duel neće imati takmičarski značaj, a AdmiralBet vam nudi kvotu 2.50 na pobedu Engleza.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Kejn: Igra protiv Njemačke ohrabruje uoči SP

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2022, 10:04

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn izjavio je da igra njegovog tima na meču sa Njemačkom ohrabruje uoči Svjetskog prvenstva u Kataru, prenose britanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.