Ekstremisti prete fudbalu na Ostrvu?

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekstremisti prete fudbalu na Ostrvu?

Grupa za borbu protiv rasizma u britanskom fudbalu upozorila je da ekstremisti ponovo pokušavaju da se infiltriraju u taj sport, navodeći masakr u Norveškoj pre deset dana kao poziv na buđenje.

Predsednik grupe „Izbacimo rasizam” i član Doma lordova Herman Ozli tvrdi da ekstremisti nastoje da se vrate u fudbal i pokušavaju da pridobiju umove mladih i ugroženih osoba:
Događaji u Norveškoj tokom prošle sedmice pokazuju da mržnja postoji nedaleko od naše obale. Verujte mi, postoje ljudi među nama u Velikoj Britaniji, ali i organizacije, koji su puni mržnje – upozorio je Ozli.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.