Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 20:30

Egzotičan trenerski put Robija Faulera, sledeća stanica

Tokom svoje fudbalske karijere Fauler se proslavio nastupima u dresu Liverpula za koji je u dva mandata postigao 183 gola. Pored kluba sa Enfilda 48-godišnjak je između ostalog igrao za Lids i Mančester siti.
Trenersku karijeru je počeo 2011. godine u tajlandskom Muangtong junajtedu, a posle osam godina pauze preuzeo je australijski Brizbejn.
Poslednji angažman imao je 2021. godine kada je vodio indijsku ekipu Ist Bengal.
Sve veći broj poznatih evropskih fudbalera dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u Saudijsku Arabiju, nakon što je krajem prošle godine u Al-Nasr prešao proslavljeni portugalski napadač Kristijano Ronaldo.
Ovog leta u tu bogatu zalivsku zemlju došli su fudbaleri Karim Benzema, N’Golo Kante, Ruben Neves, Kalidu Kulibali i Eduar Mendi.
Saudijski državni fond preuzeo je većinski udeo u četiti najveća kluba u zemlji, uključujući Al-Itihad i Al-Nasr, kao deo projekta kojim se javni sektor ohrabruje da ulaže u sport.
Najavljeno je da će fudbalski klub Al-Kadisiju preuzeti naftni gigant Saudi Aramko, koji se nalazi u većinskom državnom vlasništvu.
روبي فاولر.. أحد أشهر لاعبي ليفربول والدوري الإنجليزي.. مدربًا
للقادسية ❤️💛 pic.twitter.com/OhKxX0B2uL
— نادي القادسية السعودي (@qadisiyah1967) June 29, 2023

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.