EURO 2024: Dušan Tadić - Ljubavna priča kapitena reprezentacije Srbije!

Izvor: Svet plus, 20.Jun.2024, 09:36

EURO 2024: Dušan Tadić - Ljubavna priča kapitena reprezentacije Srbije!

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, danas od 15h na EURO 2024 će predvoditi naše fudbalere u utakmici drugog kola protiv reprezentacije Slovenije.

 Naš najbolji fudbaler već dvanaest godina uživa u skladnom braku sa suprugom Draganom Vukanac, kojaj nije samo njegova životna saputnica, već i najveća podrška u svakom aspektu njegovog života i karijere.

 Dušan Tadić svoju privatnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pažljivo čuva svoju privatnost i izbegava da deli previše detalja o svom ličnom životu, što dodatno intrigira javnost.

Foto: Instagram printscreen/draganavukavac

Ljubavna priča Dušana i Dragane započela je još u srednjoškolskim danima. Dragana, koja je majka njihovih troje dece - sinova Vasilija i Veljka i ćerke Tare - potpuno se razlikuje od stereotipa žena fudbalera. Njena prirodna lepota i skromnost izdvajaju je iz mase, a njeno prisustvo na tribinama je redovna podrška Dušanu. Par sada živi u Turskoj, gde Tadić igra za Fenerbahče, ali mnogi ne znaju detalje o njihovom zajedničkom životu.

Dušan je Draganinu ljubav osvojio na samom početku svoje fudbalske karijere dok je igrao za FK Vojvodina u Novom Sadu. Dragana je tada studirala u istom gradu, što je omogućilo njihovo zbližavanje. Njihovo venčanje 2012. godine bilo je kruna njihove ljubavi, a ubrzo su postali roditelji troje dece, što je za Dušana najveći izvor sreće.

Jedna zanimljiva anegdota vezana za njihovo venčanje je da je Dušan zakasnio zbog treninga. Njegov otac Petar, koji je bio fudbalski sudija, ispričao je da je te 2012. godine Dušan insistirao da završi trening pre nego što krene po mladu.

"Morao je da završi sa sklekovima i trbušnjacima pre nego što se pojavio na sopstvenom venčanju," prisetio se Petar.

Uprkos ogromnom uspehu i slavi, Dušan je ostao skroman i posvećen svojoj porodici. Njegov dnevni raspored, kada nije na terenu, uključuje vođenje dece u vrtić i igranje s njima po povratku sa treninga. "Najlepši trenuci u mom životu su vezani za moju porodicu," izjavio je Tadić u jednom intervjuu.

Dok su živeli u Holandiji, porodica Tadić je imala luksuzan dom, ali novac nije ono što ih pokreće. Njihova sreća i zajedništvo su u prvom planu, a Dušanova karijera i uspesi samo su deo njihove priče.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.