EP U-21 (žreb): Nedved orliće svrstao u grupu sa Česima, Nemcima i Dancima

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U-21 (žreb): Nedved "orliće" svrstao u grupu sa Česima, Nemcima i Dancima

Poznati su i protivnici mlade fudbalske reprezntacije Srbije na Evropskom prvenstvu koje će sledeće godine biti održano u Češkoj. "Orlići" selektora Radovana Ćurčića igraće u grupi A sa domaćinom, Nemačkom i Danskom. U drugoj grupi nalaze se nacionalni timovi Engleske, Italije, Portugalije i Danske.

Žreb je održan u Pragu, a kuglice sa imenima timova izvlačio je Pavel Nedved, nekadašnji reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Češke i ambasador turnira. Kontinentalni šampionat će biti održan od 17. do 30. juna naredne godine, a igraće se u Pragu, Olomucu i Hradištu. Po dve prvoplasirane ekipe iz obe grupe izboriće mesto u polufinalu šampionata. Polufinalisti će takođe obezbediti plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Na prošlom prvenstvu titulu je osvojila Španija, ali je mladu "crvenu furiju" u dvomeču baraža eliminisao srpski tim.

Našu delegaciju predstavljali su selektor Ćurčić i direktor mlađih selekcija u FSS, Savo Milošević.

Grupa A: Češka, Nemačka, Danska, Srbija

Grupa B: Engleska, Italija, Portugalija, Švedska

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlići dobili rivale na EP: Srbija u grupi sa Češkom, Danskom i Nemačkom

Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2014

Izabranici Radovana Ćurčića saznali imena rivala na šampionatu koji će se održati u u junu u Češkoj sledeće godine..Mladi fudbaleri Srbije na prvenstvu Evrope sledeće godine igraće u A grupi sa Češkom, Nemačkom i Danskom, odlučeno je večeras žrebom u Pragu...Po dve prvoplasirane ekipe...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.