Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021, 21:35

E zato je doveden! Spektakularan debitantski gol Mareka Hamšika u Švedskoj (VIDEO)

Majstor ostaje majstor

Mnogi su u neverici vrteli glavom kada su pre nekoliko meseci pročitali da čuveni Marek Hamšik nastavlja karijeru u Švedskoj.

Legenda Napolija se posle bogate epizode u Kini odlučila za švedski Geteborg. Bio je to jedan od čudnijih transfera godine. Niti Šveđani plaćaju neke basnoslovne ugovore niti je Hamšik za staro gvožđe da ne može da izabere bolji klub i ligu.

Došao je kao zvezda u švedski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbal da pokaže klasu i posle nekoliko utakmica privikavanja je to danas i uradio prvim golom u novoj sredini. Iako Geteborg ne pobeđuje, Hamšik je danas spektakularnim golom protiv Sirijusa pokazao kakav je majstor fudbala. Uživajte…

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SPEKTAKULARAN POGODAK: Čuveni vezista postigao gol za špice! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2021, 09:40

Nekadašnji fudbaler Napolija je pokazao da i dalje može da igra na vrhunskom nivou. Fudbalski svet je bio iznenađen odlukom Mareka Hamšika da karijeru nastavi u Švedskoj. Čuveni vezista je stigao u redove Geteborga. Mareku nije mnogo vremena trebalo da pokaže kakav je majstor. Reprezentativac...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.