E, TO JE FUDBAL: U polufinalu Kupa Nemačke trećeligaš, dva drugoligaša i lider Bundeslige

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 11:32

E, TO JE FUDBAL: U polufinalu Kupa Nemačke trećeligaš, dva drugoligaša i lider Bundeslige

Dokaz kvaliteta i regularnosti takmičenja.

Fudbaleri Sarbrikena plasirali su se polufinale Kupa Nemačke, pošto su na svom terenu pobedili Borusiju iz Menhengladbaha rezultatom 2:1 u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Borusija je povela u osmom minutu golom Robina Haka. Domaći fudbaleri su izjednačili tri minuta kasnije pogotkom Amina Naifija. Pobedu Sarbrikenu doneo je Kai Brunker u trećem minutu nadoknade vremena.

Sarbriken se trenutno nalazi na devetom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestu na tabeli nemačke Treće lige. Borusija je na 12. poziciji na tabeli Bundeslige. Sarbriken je u prvom kolu Kupa Nemačke eliminisao Karlsrue, a potom je bio bolji od Bajerna i Ajntrahta iz Frankfurta.

Sarbriken će se u polufinalu Kupa Nemačke sastati sa drugoligašem Kajzerslauternom. U drugom polufinalu će igrati lider Bundeslige Bajer Leverkuzen i još jedan član “cvajte” Fortuna iz Dizeldorfa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.